Ciorbe si borsuri

Bors de berbec cu varza

  Ingrediente

  • 1/2 kg Carne de berbec
  • 1 buc Morcov
  • 1 radacina Patrunjel                           
  • 1 buc Telina
  • 1 buc Ceapa
  • 1/2 buc Varza
  • 1 buc Lamaie
  • 1 legatura Patrunjel
  • 1 legatura Leustean
  • 1/2 l Bors
  • Sare

Mod de preparare

Carnea de berbec se taie in bucati mici si se freaca cu zeama de lamaie. Se pune in apa cu sare si se fierbe pana cand se aduna spuma. Legumele se curata si se taie marunt sau se dau pe razatoare si pun in supa in care fierbe carnea de berbec. Borsul se adauga la sfarsit, dupa ce a fost dat in clocot si se mai lasa pe foc cateva minute.

Mentiuni

Se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...