Ţelina si efectele ei

Ţelina- afrodisiac 

 

Până în prezent, leguma era cunoscută doar pentru efectele ei asupra îmbunătăţirii performanţelor sexuale, fiind cunoscută şi sub denumirea de viagra naturală.

Bărbaţii care mănâncă ţelină sunt irezistibili pentru femei, deoarece prezintă un nivel crescut de feromoni în organism. Feromonii sunt produse chimice care transmit semnale olfactive persoanelor de sex opus, semnale care declanşează sentimente romantice. În plus, această substanţă nu are miros, atracţia se produce la nivelul creierului, susţin specialiştii. Aceasta este concluzia a trei medici, Judy Garman, Mark Anderson şi Walter Gaman, care susţin că ţelina este singurul aliment care stimulează organismul să producă feromoni în mod natural.
De asemenea, experţii adaugă că semnalele produse de feromoni sunt detectate printr-un organ aflat în nas, denumit vomeronazal, care atunci când detectează aceste substanţe trimite un raspuns sexual către creier, semnal ce-l va face irezistibil pe bărbatul care va mânca ţelină, informează thaindian. com.
Aceste substanţe pot fi regăsite şi în parfumuri, precizează specialiştii. În cazul coloniilor, efectul feromonilor durează în jur de opt ore, în cazul ţelinei efectul durează aproape 24 de ore.

Salata de telina cu maioneza:

Ingrediente:

1 buc. telina mare
2 mere

maioneza

sare

piper

mustar 


Mod de preparare:

 
Telina se curata, se spala, se taie in 4 bucati si se pune la fiert(pentru 1-2 clocote) dupa care se lasa la racit. Rece se rade (pe razatoarea mare) si se amesteca si cele doua mere rase si stoarse, se amesteca cu maioneza la prepararea careia s-au adaugat 2 lingurite de mustar. Se adauga sarea si piperul (dupa gust). Se asaza pe un platou, se imbraca in maioneza si se poate orna cu gogosari murati(sau se presara vegeta)
Se pote servi fie ca un aperitiv, la cina sau la un bufet rece 
Salata de telina on afrosidiac
Pofta mare! ,  atentie la efectele ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...