Aperitiv-Garnitura Peste

Rulouri din salau  la cuptor cu legume

Ingrediente:


 4 bucati file de salau,2-3 rosii, 200 ml suc de rosii,zeama de la o lamaie,sare,piper, 50 ml ulei de masline, cateva fire de busuioc verde, patrunjel verde,1 ardei rosu, un catel de usturoi, un pahar de vin, 2 foi de dafin, un ardei iute

legume

Mod Preparare:

        Se spala pestele apoi se sareaza si condimenteaza,se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa o ora la marinat.
      Rosiile se oparesc ,se decojesc apoi se taie cubulete,ardeii se feliaza. Fileurile condimentate se prajesc in uleiul in care am zdrobit un catel de usturoi si apoi l-am scos,se scot pe servetele absorbante,apoi se ruleaza usor si se prind cu scobitori.
In uleiul ramas calim un pic ardeiul, adaugam rosiile cubulete si sucul,lasam sa clocoteasca un pic si stingem cu paharelul de vin.Se adauga 2 foi de dafin,se sareaza si pipereaza dupa gust,adaugam si busuiocul si lasam sa fiarba 5 minute.
     Rulourile de salau se pun intr-o tavita,peste ele se toarna sosul de rosii, ardeiul iute taiat rondele si se da la cuptor pentru 15 minute.
Se serveste cald asezonat cu patrunjel proaspat.

salau  la cuptorcu legume







Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...