Aperitive-Drob


Drob cu ciuperci si pui 

Ingrediente:

 piept de pui

ficat-drob

200 g ficat de porc
500 g ciuperci
1/2 morcov
2-3 fire de ceapa verde
5 oua+1 galbenus
parmezan
sare/piper
1 legatura de mara
r

 Pentru tapetat: ulei gris sau pesmet
Mod se preparare: 

 

Se spala ciuperciile bine, se da coaja jos si se pun la fiert circa 30 minute.
Intr-o oala separata se pune la fiert pieptul de pui, ficatul de porc si morcovul.
Ceapa verde se taie rondele si se pune la calit in ulei de masline.
Ciuperciile se pun in robotul de bucatarie, impreuna cu ceapa calita ,dupa care se adauga intr-un castron.
Carnea dupa ce s-a fiert,impreuna cu morcovul si ficatul se pun in blender, se fac cat de marunt doreste fiecare.
Se bat ouale bine si se amesteca cu ciupercile, adaugam sare si piper, punem si mararul tocat marunt, punem si carnea din blender, se amesteca totul bine, adaugandu-se si faina pentru a se inchega mai bine.
O tava de chec de unge cu ulei, dupa care o tapetam cu gris. Se toarna compozitia si se pune la cuptor pana se rumeneste. Cand e aproape gata se amesteca galbenusul de ou cu parmezan si se unge deasupra pentru crusta.

Drob cu ciuperci si pui


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...