Desert-inghetata, frisca si capsuni

Prajitura cu inghetata, frisca si capsuni 


Ingrediente pentru 4 persoane:

1 buc Blat de tort vanilie Belbake
300 g Capsune caserola 500g
4 linguri Zahar Cristal Castello
200 ml Apa necarbogazoasa
200 ml Frisca la tub 20% Pilos
300 g Inghetata capsu. si frisca Ballino
dupa gust Frunze de menta

 Mod de preparare:
 


1. Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme rotunde taiem din blatul de tort cercuri mici.
2. Preparam un sirop din jumatate din cantitatea de capsuni, apa si zahar, il lasam sa se concentreze pe foc, apoi cu acest sirop imbibam formele de blat.
3. Adaugam inghetata, punem deasupra o alta forma de blat, intindem frisca si asezam cele mai frumoase capsuni deasupra. Ornam cu frunze de menta.

   Pofta Buna!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...