Peste-Somon cu sos

 Peste Somon cu sos pesto de lamaie si dovlecei

 

Ingrediente:

Portii  pentru 4 persoane:

  • 200 g Dovlecei
  • 1 lingura Ulei de masline extravirgin, 100% Deluxe
  • dupa gust Sare de mare Castello
  • dupa gust Piper alb macinat Mikado
  • 200 g File de somon
  • Sos
  • 2 linguri Ulei de masline Primadonna     
   Mod de preparare:
 I. Punem pestele in tava unsa si il introducem la cuptor pentru 25 de minute la o temperatura de 180°C.

Somon cu lamaie si dovlecei

II. Stoarcem lamaile pentru zeama si tocam legaturile de patrunjel. Taiem dovleceii bare si tocam menta.
III. Amestecam uleiul de masline cu ingredientele pentru sosul pesto.
VI. Dovleceii ii inabusim intr-o tigaie cu putina apa, uleiul de masline, sare si piper.
V. Decoram totul cu felii de lamaie si verdeturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...