Chiftelute

Chiftelute  de curcan

Ingrediente:

- 100 gr arahide;
- 500 gr carne tocata de curcan;
- 2 castraveti murati;
- 1 varf de cutit de chimen;
- 50 gr masline;
- 2 felii de paine;
- 200 ml ulei de masline;
- 1/2 ardei iute;
- 50 gr cascaval;
- 1 ceapa rosie;
- 100 ml lapte;
- 2 oua;
- 1 legatura patrunjel;
- sare si piper.


Preparare:

Paine se inmoaie in lapte, iar arahidele se prajesc putin si se maruntesc.
Cascavalul se taie cubulete, maslinele, ceapa, castravetii si verdeata marunt.
Amesteci carnea cu ouale, painea, ceapa, verdeata, maslinele, castravetii, ardeiul, chimenul. Condimentezi dupa gust si lasi la frigider 30 de minute.
Formezi apoi chiftelutele cu mana, pui in mijloc o bucatica de cascaval, le treci prin arahidele prajite si le prajesti in uleiul incins.
Se scot pe servetele absorbante si se servesc alaturi de legume.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...