Cartofi

Cartofi la cuptor in crusta de cascaval

Ingrediente:

- 1 kg cartofi;
- 200 ml lapte;
- 4 oua;
- 200 gr telemea;
- 200 gr cascaval;
- oregano;
- 2 linguri ulei de masline;
- sare si piper.

 Mod de preparare:


Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa 20 de minute scoatem cartofii, ii curatam de coaja si ii taiem felii.
Se unge o tava inalta cu ulei, apoi se pune un strat de cartofi. Se pune apoi branza rasa si inca un strat de cartofi.
Adaugam in tava laptele amestecat cu ouale batute.
Pe deasupra punem cascavalul ras si oregano.
Dam la cuptor 25 de minute.
Servim cald.
Cartofi  in crusta de cascaval
Cartofi la cuptor in crusta de cascaval

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...