Aperitive / Garnituri

Pasta arabeasca cu pui

 

Ingrediente:

Cub Knorr Legume- 1
Maioneză– 20g
Miez nucă- 50g
Migdale- 50g
Pesmet- 80g
Piept de pui- 250g
Piper- 10g
Smântână- 100g
Ulei de măsline- 20ml
Zeamă de lămâie– 30ml

Mod de preprare  :
 
Punem pieptul de pui la fiert in apa cu cubul knorr si lasam la fiert pana cand carnea este fiarta bine.
Scoatem puiul din apa si lasam la racit.
Smantana se amesteca cu pesmetul si se lasa 30 de minute la inmuiat.
Puiul se toaca cat mai marunt posibil. Nucile si migdalele se dau prin rasnita de cafea sau se macina intr-un alt fel.
Amestecam apoi carnea cu pesmetul, piperul, zeama de lamaie si uleiul de masline.
La final adaugam migdalele, nucile si maioneza.
Saram si piperam dupa gust.
Lasam 1 ora la rece inainte de servire.











Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...